MFNherfst 2022.jpg

start vrijdag 2 september 2022

8-WEKEN MINDFULNESS TRAINING
Gun jezelf ruimte en tijd om de kracht in jezelf te ontdekken

Mindfulness leert je op een zachte manier om te gaan met stress en piekergedachten. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen en emotionele intelligentie. Je leert positief denken, je focus helder te houden en je voelt je vitaler.

yoga online.png

Op donderdag om 19:30u.

ONLINE YIN-A-YOGA
Geef je lichaam en geest een moment van rust en stilte

Wil jij aan yoga doen maar hebt geen zin om 's avonds nog eens in de auto te springen? Of je geraakt niet op tijd in de studio? Of je vind het gewoon leuker om thuis aan yoga te doen? Wat jou reden ook is, het kan online.

vrolijk meisje.jpg

12 juli t/m 16 juli 2021

BELEVINGSWEEK
Doelgroep: kinderen ts 6 en 9 jaar

Een week samen op reis... Langs het yogalandschap naar plaatsen vol ritme en dans. Reizen in ons hoofd door fantasieverhalen en sprookjes. De kunstenaar in onszelf naar buiten laten in verf, kleur en andere materialen. Even halt houden om samen de natuur op te zoeken en te spelen. Beleven, inleven, uitleven worden de sleutelwoorden van dit kamp.

MFN_edited.jpg

vrijdag 19 augustus 2022

MINDFULNESS INFO-AVOND
Feiten en fabels

Over Mindfulness wordt veel gezegd en geschreven. Op deze info-avond wordt precies uitgelegd wat Mindfulness is, maar ook wat het niet is.

vrouwencirkel jaar training 2022.jpg.jpg

start zaterdag 5 februari 2022

VROUWENCIRKEL jaar training
Verbind je met alle facetten van je vrouw zijn (VOLZET, niet meer mogelijk om in te schrijven)

Voel jij je soms alleen? Mis jij verbinding met jezelf, met andere vrouwen? Wil jij meer leven op het ritme van de natuur?

Tijdens deze jaar training gaan we ons aan de hand van oude Keltische feesten opnieuw verbinden met de natuur en ook met onze eigen natuur als vrouw.

belevingskamp.jpeg

8 & 9 juli 2021

JEUGD 2-DAAGSE
Doelgroep: tieners ts 12 en 14 jaar

Samen yoga beleven en op zoek gaan naar onze eigenheid en talenten.

Welkom in dit kamp waar je helemaal je eigen unieke zelf mag zijn en waar je nieuwe ervaringen kan opdoen. Twee dagen vol plezier, ontdekking, ontspanning en creativiteit. We houden ons kamp kleinschalig (max. 10) en geven graag aandacht aan de flow van het moment.

shutterstock_1095213614.jpeg

start zaterdag 3 september 2022

8-WEKEN MINDFULNESS KIDS 12j.-14j.
Gun jezelf ruimte en tijd om de kracht in jezelf te ontdekken

Mindfulness leert je op een zachte manier om te gaan met stress en piekergedachten. Je leert voeling krijgen met je lichaam, gedachten en emoties. 

bloemeveld2meisjesb.jpg

1 & 2 juli 2021

KLEUTER 2-DAAGSE
Doelgroep: kinderen ts 4 en 6 jaar

Heb jij zin om de vakantie super leuk in te zetten? Dan is deze kleuter 2-daagse ideaal voor jou! We wisselen yoga af met knutselmomenten, fantasievolle rustmomenten in de natuur, het klaarmaken van lekkernijen, even opgaan in een verhaal en samen spelen.