top of page
_edited_edited.jpg

VUURCIRKEL vrijdag 7 juni
Verbind je met alle facetten van je vrouw zijn

Ontdek de kracht van verbinding in onze vrouwencirkel rond het vuur.

Elke cirkel rond het vuur symboliseert onze verbintenis met elkaar en onze collectieve kracht. We verkennen thema's van persoonlijke groei en spiritualiteit in een atmosfeer van openheid en respect.

882446dcafc14f44c085ad7b6b974d9c.jpg

PRANAYAMA wekelijkse les op donderdag
Ontdek de kracht van bewuste ademhaling

Pranayama is een eeuwenoude yogische techniek die de kracht van bewuste ademhaling benut om innerlijke rust en welzijn te bevorderen.Het beoefenen van Pranayama helpt je om balans te vinden, stress te verminderen en je focus te verbeteren.

klankschalennikelefoto.jpg

HELENDE KLANKREIS zaterdag 27 april
Laat je raken door klank

Iedere klankschaal is uniek en geeft een ander geluid. De klanken van de verschillende schalen vormen een mooi samenspel en hebben een zeer rustgevend effect.

Tijdens een klankschalenconcert lig je in een beperkte groep in een ruimte. De klanktherapeut komt ook rond met de klankschalen. Dit geeft je een uniek gevoel en ervaring, zowel in lichaam als geest.

cadeaubonfoto.jpg

CADEAUBON

Met een cadeaubon van Osteopathie-Heuvelland schenk u niet alleen een uniek cadeau, maar ook een ervaring die bijdraagt aan iemands gezondheid en welzijn. Je biedt de ontvanger de keuze uit een scala aan mogelijkheden: een osteopathische behandeling, een yoga les, workshop, training, ...

Bestel nu en verras iemand met een speciaal geschenk!

shutterstock_1095213614.jpeg

8-WEKEN MINDFULNESS KIDS 12j.-14j.
Gun jezelf ruimte en tijd om de kracht in jezelf te ontdekken

Mindfulness leert je op een zachte manier om te gaan met stress en piekergedachten. Je leert voeling krijgen met je lichaam, gedachten en emoties.

Yogaweek.JPG

YOGA WEEK
Week 1: 8 tot 12 juli
Week 2: 22 tot 26 juli

Ontdek de kracht van yoga

Deze Yoga Week is ontworpen voor zowel beginners als gevorderde yogabeoefenaars. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien, ontspannen en jezelf kunt herontdekken

Hormoonyoga_Osteopathie Heuvelland6.jpg

HORMOONYOGA WORKSHOP
start vrijdag 17 mei

3-delige workshop

Voor vrouwen die hun lichamelijke balans willen terugvinden, zich willen verlossen van hormonale klachten en terug beter in hun vel willen voelen. Tijd om je hormonen te ondersteunen op een natuurlijke manier met hormoonyoga.

yogabrunch_edited.jpg

YOGA & BRUNCH zondag 21 april
Trakteer jezelf op een welverdiende ervaring

Een unieke manier om je zondag te beginnen vol ontspanning, verjonging en heerlijk eten. In deze hectische wereld bieden wij een moment van rust, een kans om even te pauzeren en jezelf op de eerste plaats te zetten.

vrouwencirkel jaar training 2022.jpg.jpg

VROUWENCIRKEL jaar traject
Verbind je met alle facetten van je vrouw zijn

Mis jij verbinding met jezelf, met andere vrouwen? Wil jij meer leven op het ritme van de natuur?

Tijdens deze jaar training gaan we ons aan de hand van oude Keltische feesten opnieuw verbinden met de natuur en ook met onze eigen natuur als vrouw.

360_F_225447666_Lqx6XdhGP4E9liqphE7ed4Hn8yVPNprZ.jpg

YIN YOGA wekelijkse les op woensdag
Geef je lichaam en geest een moment van rust en stilte

Yin yoga is een rustige, zachte en meditatieve vorm van yoga en is voor iedereen geschikt. Laat de waan van de dag achter je en kom thuis bij jezelf tijdens één van onze yin yoga lessen.

8wekenmindfulness september 2021.jpg

8-WEKEN MINDFULNESS TRAINING start vrijdag 6 sept. '24
Gun jezelf ruimte en tijd om de kracht in jezelf te ontdekken

Mindfulness leert je op een zachte manier om te gaan met stress en piekergedachten. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen en emotionele intelligentie. Je leert positief denken, je focus helder te houden en je voelt je vitaler.

Mindfulness verdieping 2022.jpg

MINDFULNESS TERUGKOM MOMENT vrijdag 3 mei

Je volgde al een mindfulness training maar dat is ondertussen al even geleden… Door de drukte van het leven verdween jouw mindfulness praktijk wat naar de achtergrond…

Dan is dit terugkom moment iets voor jou.

familiefoto.jpeg

FAMILIEOPSTELLINGEN
5-delige reeks

Eliane en Riet nemen je mee in een boeiende wereld van zelfreflectie, waar levensthema’s worden aangekaart en persoonlijke groei centraal staat.

Start zaterdag 22 april

bottom of page