top of page
yogabrunch_edited.jpg

YOGA & BRUNCH op zondag
Trakteer jezelf op een welverdiende ervaring

Een unieke manier om je zondag te beginnen vol ontspanning, verjonging en heerlijk eten. In deze hectische wereld bieden wij een moment van rust, een kans om even te pauzeren en jezelf op de eerste plaats te zetten.

MFNmagnolia.jpg

8-WEKEN MINDFULNESS TRAINING
Gun jezelf ruimte en tijd om de kracht in jezelf te ontdekken

Mindfulness leert je op een zachte manier om te gaan met stress en piekergedachten. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen en emotionele intelligentie. Je leert positief denken, je focus helder te houden en je voelt je vitaler.

360_F_225447666_Lqx6XdhGP4E9liqphE7ed4Hn8yVPNprZ.jpg

YIN YOGA wekelijkse les
Geef je lichaam en geest een moment van rust en stilte

Yin yoga is een rustige, zachte en meditatieve vorm van yoga en is voor iedereen geschikt. Laat de waan van de dag achter je en kom thuis bij jezelf tijdens één van onze yin yoga lessen.

ISS-Free-Stock-Photos-4.jpg

YOGA WEEK
Ontdek de kracht van yoga

Deze Yoga Week is ontworpen voor zowel beginners als gevorderde yogabeoefenaars. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien, ontspannen en jezelf kunt herontdekken

MFN_edited.jpg

MINDFULNESS INFO-AVOND
Feiten en fabels

Over Mindfulness wordt veel gezegd en geschreven. Op deze info-avond wordt precies uitgelegd wat Mindfulness is, maar ook wat het niet is.

Hormoonyoga_Osteopathie Heuvelland6.jpg

HORMOONYOGA WORKSHOP
3-delige workshop

Voor vrouwen die hun lichamelijke balans willen terugvinden, zich willen verlossen van hormonale klachten en terug beter in hun vel willen voelen. Tijd om je hormonen te ondersteunen op een natuurlijke manier met hormoonyoga.

Fotovuurcirkel2024.jpg

VUURCIRKEL
Verbind je met alle facetten van je vrouw zijn

Ontdek de kracht van verbinding in onze vrouwencirkel rond het vuur.

Elke cirkel rond het vuur symboliseert onze verbintenis met elkaar en onze collectieve kracht. We verkennen thema's van persoonlijke groei en spiritualiteit in een atmosfeer van openheid en respect.

882446dcafc14f44c085ad7b6b974d9c.jpg

PRANAYAMA wekelijkse les
Ontdek de kracht van bewuste ademhaling

Pranayama is een eeuwenoude yogische techniek die de kracht van bewuste ademhaling benut om innerlijke rust en welzijn te bevorderen.Het beoefenen van Pranayama helpt je om balans te vinden, stress te verminderen en je focus te verbeteren.

familiefoto.jpeg

FAMILIEOPSTELLINGEN
5-delige reeks

Eliane en Riet nemen je mee in een boeiende wereld van zelfreflectie, waar levensthema’s worden aangekaart en persoonlijke groei centraal staat.

Start zaterdag 22 april

klankschalennikelefoto.jpg

KLANKSCHALEN LIG-CONCERT
Laat je raken door klank

Iedere klankschaal is uniek en geeft een ander geluid. De klanken van de verschillende schalen vormen een mooi samenspel en hebben een zeer rustgevend effect.

Tijdens een klankschalenconcert lig je in een beperkte groep in een ruimte. De klanktherapeut komt ook rond met de klankschalen. Dit geeft je een uniek gevoel en ervaring, zowel in lichaam als geest.

cadeaubonfoto.jpg

CADEAUBON

Met een cadeaubon van Osteopathie-Heuvelland schenk u niet alleen een uniek cadeau, maar ook een ervaring die bijdraagt aan iemands gezondheid en welzijn. Je biedt de ontvanger de keuze uit een scala aan mogelijkheden: een osteopathische behandeling, een yoga les, workshop, training, ...

Bestel nu en verras iemand met een speciaal geschenk!

vrouwencirkel jaar training 2022.jpg.jpg

VROUWENCIRKEL jaar traject
Verbind je met alle facetten van je vrouw zijn

Mis jij verbinding met jezelf, met andere vrouwen? Wil jij meer leven op het ritme van de natuur?

Tijdens deze jaar training gaan we ons aan de hand van oude Keltische feesten opnieuw verbinden met de natuur en ook met onze eigen natuur als vrouw.

shutterstock_1095213614.jpeg

8-WEKEN MINDFULNESS KIDS 12j.-14j.
Gun jezelf ruimte en tijd om de kracht in jezelf te ontdekken

Mindfulness leert je op een zachte manier om te gaan met stress en piekergedachten. Je leert voeling krijgen met je lichaam, gedachten en emoties.

bottom of page