top of page
YOGA WEEK
ONTDEK DE KRACHT VAN YOGA

PROGRAMMA

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en gun jezelf een moment van innerlijke rust en ontspanning tijdens onze zachte en verkwikkende Yoga Week. Gedurende 5 halve dagen dompelen we je onder in de wereld van yin yoga, ademhalingsoefeningen en yoga nidra.

Yin yoga biedt een kalme en meditatieve benadering van yoga, waarbij we ons richten op diepe ontspanning en het stimuleren van flexibiliteit in het bindweefsel. Door langer in houdingen te blijven kunnen we spanning in het lichaam loslaten en ruimte creëren voor innerlijke balans.

Ademhalingsoefeningen spelen een essentiële rol in onze yogapraktijk. Ik zal je begeleiden bij het ontdekken van de kracht van bewuste ademhalingstechnieken, die je helpen je energie te reguleren, je geest te kalmeren en je lichaam te ontgiften.

 

Tijdens de sessies van yoga nidra, ook wel bekend als "yogaslaap", zul je een diepe staat van ontspanning ervaren. Terwijl je comfortabel ligt, leid ik je door een geleide meditatie, waarbij je bewustzijn wordt vergroot en je spanning en stress kunt loslaten. Deze diepe ontspanningstechniek helpt je om jezelf opnieuw op te laden en innerlijke vrede te vinden.

 

Deze Yoga Week is ontworpen voor zowel beginners als gevorderde yogabeoefenaars. We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien, ontspannen en jezelf kunt herontdekken.

Yogaweek.JPG
DATA

Week 1: ma. 8 juli tot vrij. 12 juli

Week 2: ma. 22 juli tot vrij. 26 juli

TIJDSTIP

9u tot 12u

LOCATIE

Osteopathie Heuvelland, Kemmelstraat47, 8956 Kemmel

PRAKTISCH

Algemeen verloop per dag:

  • 8:45u: Welkom

  • 9u: Pranayama (= ademhalingsoefeningen)

  • 9:45u: Asana (= lichaamshoudingen)

  • 10:45u: Pauze (thee, water, versnapering worden voorzien)

  • 11:15u: Yoga Nidra (= meditatie)

  • 12u: Einde

Je kan inschrijven voor de volledige week of per halve dag

De Yoga week gaat door vanaf 5 inschrijvingen

BEGELEIDERS

Ina Cloet:

 

Ik ben geboren in 1973, gehuwd en mama van 3 zalige tiener dochters. Mijn hoofdberoep is osteopaat waar ik veel met baby's en kinderen werk.

Vanuit mijn eigen positieve ervaringen, reeds meer dan 10 jaar, met alle facetten van yoga (asana, pranayama, meditatie) is het een diepe wens geworden om mensen te begeleiden naar de ervaring van hun Ware Zelf.

Yoga is een 'Way of life' die voor mij naadloos past in de filosofie van de Osteopathie. Ook yoga beïnvloed de 3-eenheid, body - mind - spirit, die we allemaal zijn.

PRIJS

5 halve dagen: 200 euro

Losse halve dag: 45 euro

INSCHRIJVEN

BETALING

Contant ter plaatse (gelieve dit te vermelden bij je inschrijving)

Of via overschrijving op rekeningnummer

BE21 7340 5940 2203, met vermelding YOGA WEEK + DATUM + NAAM.

Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer de inschrijving succesvol is afgerond.

bottom of page