top of page
VUURCIRKEL
Verbind je met alle facetten van je vrouw zijn.

PROGRAMMA

Stap in de magische wereld van de Vuurcirkel, een bijeenkomst waar vrouwen samenkomen rond het vlammende hart van een vuur. Hier vinden we verbinding - met onszelf en met elkaar. In deze heilige ruimte ben je volledig vrij om jezelf te zijn, met alles wat er op dat moment in jou aanwezig is.

Het vuur, eeuwenlang symbool van warmte, licht en energie, is onze metgezel en gids tijdens deze bijzondere avonden. Het vuur kan consumeren, maar het kan ook transformerend werken, net als de krachten in ons eigen leven.

Elke bijeenkomst staat in het teken van een specifiek thema. Samen delen we onze gedachten, gevoelens en inzichten. We creëren een ruimte voor openheid en begrip, waar we elkaars kracht en wijsheid eren. Samen voeren we rituelen uit die ons verbinden met de diepere lagen van onszelf en met de elementen.

In de Vuurcirkel laten we onze innerlijke vlammen branden en delen we in de magie van het moment. Het is een plek waar we groeien, leren en bloeien. Doe mee en laat je betoveren door de kracht van het vuur en de zusterschap van vrouwen.

DATA

Vuurcirkel1: woensdag 07/02/2024

Vuurcirkel 2: maandag 22/04/2024

Vuurcirkel 3: vrijdag 07/06/2024

Vuurcirkel 4: woensdag 02/10/2024

TIJDSTIP

Telkens van 19u - 21u

LOCATIE

Osteopathie Heuvelland, Kemmelstraat47, 8956 Kemmel

PRAKTISCH

De cirkel gaat door vanaf 10 inschrijvingen

Voor iedere samenkomst krijg je een mail met praktische uitleg

HOEDSTERS

Ina Cloet:

Geboren in 1973, ben ik een gelukkig getrouwde moeder van drie prachtige tienerdochters. Als osteopaat gespecialiseerd in baby's en kinderen, vind ik het niet alleen heerlijk om deze jonge levens te helpen, maar ook om hun ouders te ondersteunen op hun intensieve reis door het ouderschap. Deze rol biedt mij een unieke kans om een diepe impact te maken op zowel de kinderen als hun gezinnen.

Mijn leven is een rijke tapestry van rollen: een toegewijde moeder, een gepassioneerde osteopaat, een kindermindfulness- en yogatrainer, een yin yoga- en ademwerkdocent. Maar bovenal ben ik een vrouw die zich voedt met de vreugde van dansen, koken, creativiteit en diepe spiritualiteit.

Het is voor mij een bron van vreugde en vervulling om deze aspecten van mijn wezen te delen en te ervaren in een cirkel van gelijkgestemde vrouwen. In deze heilige ruimte van vrouwelijke verbondenheid vind ik niet alleen vreugde in onze gezamenlijke creaties, maar ook een diepere betekenis en verrijking van mijn spirituele pad.

Barbara Yasha:

Nadat ik enkele jaren bezig was met mijn eigen groeiproces deed ik een 4-jarige beroepsopleiding tot emotioneel lichaamstherapeut, daarna volgde een 2-jarige opleiding systemisch werk en familieopstellingen. Door mijn grote nieuwsgierigheid naar diepere inzichten en mijn behoefte om mensen nog beter te kunnen begeleiden ben ik bezig met een opleiding tot trauma therapeut.

Al vele jaren maak ik deel uit en volg ik diverse vrouwengroepen waardoor ik ontdekte dat mijn passie ligt in het begeleiden van vrouwen in hun persoonlijke groei en terugkeer naar hun essentie.

PRIJS

24 euro per cirkel

INSCHRIJVEN

BETALING

Contant ter plaatse (gelieve dit te vermelden bij je inschrijving)

Of overschrijven op rekeningnummer

BE21 7340 5940 2203 met vermelding VUURCIRKEL + DATUM + NAAM.

Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer de inschrijving succesvol is afgerond.

bottom of page