top of page
Yoga & Brunch op zondag
TRAKTEER JEZELF OP EEN WELVERDIENDE ERVARING

PROGRAMMA

Welkom bij onze Zondag Yoga & Brunch, een unieke manier om je zondag te beginnen vol ontspanning, verjonging en heerlijk eten.

In deze hectische wereld bieden wij een moment van rust, een kans om even te pauzeren en jezelf op de eerste plaats te zetten.

 

Onze ochtend begint met een zachte en krachtige yin yoga sessie. Deze vorm van yoga is perfect voor iedereen die een moment van stilte nodig heeft, waarbij je diep ademhaalt, je lichaam stretcht en je geest kalmeert. Het is geschikt voor alle niveaus en biedt een kans om in alle rust te luisteren naar je lichaam.

Na de yoga, verwennen we je met een gezonde, seizoensgebonden brunch. Aleksandra (complements.of.nature.a)stelt een heerlijk brunch samen met verse ingrediënten die perfect aansluiten bij het seizoen. Je kunt genieten van een diversiteit aan smaken, allemaal bedoeld om je energie te geven voor de rest van de dag.

Bij onze Zondag Yoga & Brunch gaat het erom tijd voor jezelf te nemen. Het is meer dan een evenement; het is een ervaring die je helpt te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, om te verbinden met jezelf en anderen, en om je week te beginnen met een positieve en ontspannen mindset.

yogabrunch.jpg
DATA

Zondag 21 april

TIJDSTIP

10.00u tot 13.00u

LOCATIE

Osteopathie-Heuvelland, Kemmelstraat 47, 8956 Kemmel

PRAKTISCH

10u - 11.30u: yoga

11.30u - 13u: brunch

Welkom vanaf 9.30u

Alle materiaal is aanwezig

Maximum 10 deelnemers

LESGEVER

Ina Cloet:

Hi, ik ben Ina, geboren in 1973, gehuwd en mama van 3 zalige tiener dochters.

Inmiddels bewandel ik het pad van yoga (in al zijn vormen) alweer 14 jaar. Al die jaren ging het niet om de eindbestemming maar om de reis. Als yogateacher begeleid ik jou dan ook niet naar innerlijke rust, maar op jouw weg naar innerlijke rust. “Ont-moeten” en “ont-dekken” staan centraal in mijn Yin yoga lessen. Ik nodig je uit om alle prestatiedruk achter je te laten en om jezelf niet langer toe te dekken met verwachtingen of gedachten. Zo kom je stap voor stap dichter bij jouw ware zelf, de persoon die je diep van binnen altijd al was.

Yoga is een 'Way of life' die voor mij naadloos past in de filosofie van de Osteopathie. Ook yoga beïnvloed de 3-eenheid, body - mind - spirit, die we allemaal zijn.

Mijn stijl van lesgeven is ongedwongen, we streven niet naar de 'picture perfect'-instagram houding maar naar de beste houding voor jouw lichaam, zodat jij in overgave kan gaan.

Aleksandra:

Ik ben opgegroeid op een boerderij, dus respect voor wat op het veld groeit heb ik van jongs af aan meegekregen. Ook ben ik sterk verbonden met traditionele conserveringstechnieken met een creatief tintje. Het bewaren van voedsel is wat mijn familie al generaties lang doet.

 

Mijn culinaire pad brengt me terug naar mijn wortels. Het begint direct van de grond, met verse producten van lokale boeren. Mijn passie ligt in koken, mensen informeren over de schoonheid van de producten in elk seizoen, hoe je ze kunt bewaren en op die manier het potentieel van lokaal ingekochte ingrediënten maximaliseren.

Ik geef seizoensproducten de aandacht die ze verdienen. Elke voedselcreatie is eerlijk en puur en vertelt een verhaal van toewijding van zaadje tot bord.

Samen delen we één grote tafel!

Liefs Aleksandra

PRIJS

55 euro

INSCHRIJVEN

BETALING

Contant ter plaatse (gelieve dit te vermelden bij je inschrijving)

Of overschrijven op rekeningnummer

BE21 7340 5940 2203, met vermelding YOGA&BRUNCH + DATUM + NAAM.

Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer de inschrijving succesvol is afgerond.

bottom of page