top of page
VROUWENCIRKEL jaar traject 
Verbind je met alle facetten van je vrouw zijn.

PROGRAMMA

In vele oude tradities was het normaal dat men als groep vrouwen samen kwam om te verbinden, te vieren, te delen, te cirkelen, te ont-moeten, ...

Tijdens een jaar traject gaan we, aan de hand van de 8 Keltische jaarfeesten als leidraad, ons opnieuw verbinden met de natuur en onze eigen natuur als vrouw.

We herontdekken de waarde van tradities en rituelen.

We nemen je mee op een innerlijke reis en creëren een plek waar jij als vrouw kunt thuiskomen in een warme en veilige bedding.

We scheppen een open sfeer waarin we kunnen delen, verbinden, plezier maken. Waar je welkom bent zoals je op dat moment bent. Waar je helemaal mag zijn met wat er op dat moment speelt.

We doen dat via beweging, meditatie, deelrondes, creatief zijn, samen eten, kortom samen vrouw zijn.

vrouwencirkel jaar training 2022.jpg.jpg

DATA

Samenkomst 1: zaterdag 03/02

Samenkomst 2: donderdag 21/03

Samenkomst 3: zaterdag 04/05

Samenkomst 4: vrijdag 21/06

Samenkomst 5: zaterdag 03/08

Samenkomst 6: zaterdag 21/09

Samenkomst 7: zaterdag 26/10

Samenkomst 8: zaterdag 21/12

TIJDSTIP

Samenkomst 1,3,5,7: van 14u tot 19:00u

Samenkomst 2,4,6,8: van 19:30u tot 21u

LOCATIE

Osteopathie Heuvelland, Kemmelstraat47, 8956 Kemmel

PRAKTISCH

Voor iedere samenkomst krijg je een mail met praktische uitleg

HOEDSTERS

Ina Cloet:

Geboren in 1973, ben ik een gelukkig getrouwde moeder van drie prachtige tienerdochters. Als osteopaat gespecialiseerd in baby's en kinderen, vind ik het niet alleen heerlijk om deze jonge levens te helpen, maar ook om hun ouders te ondersteunen op hun intensieve reis door het ouderschap. Deze rol biedt mij een unieke kans om een diepe impact te maken op zowel de kinderen als hun gezinnen.

Mijn leven is een rijke tapestry van rollen: een toegewijde moeder, een gepassioneerde osteopaat, een kindermindfulness- en yogatrainer, een yin yoga- en ademwerkdocent. Maar bovenal ben ik een vrouw die zich voedt met de vreugde van dansen, koken, creativiteit en diepe spiritualiteit.

Het is voor mij een bron van vreugde en vervulling om deze aspecten van mijn wezen te delen en te ervaren in een cirkel van gelijkgestemde vrouwen. In deze heilige ruimte van vrouwelijke verbondenheid vind ik niet alleen vreugde in onze gezamenlijke creaties, maar ook een diepere betekenis en verrijking van mijn spirituele pad.

Barbara Yasha:

Nadat ik enkele jaren bezig was met mijn eigen groeiproces deed ik een 4-jarige beroepsopleiding tot emotioneel lichaamstherapeut, daarna volgde een 2-jarige opleiding systemisch werk en familieopstellingen. Door mijn grote nieuwsgierigheid naar diepere inzichten en mijn behoefte om mensen nog beter te kunnen begeleiden ben ik bezig met een opleiding tot trauma therapeut.

Al vele jaren maak ik deel uit en volg ik diverse vrouwengroepen waardoor ik ontdekte dat mijn passie ligt in het begeleiden van vrouwen in hun persoonlijke groei en terugkeer naar hun essentie.

PRIJS

245 euro

INSCHRIJVEN

BETALING

Je inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnummer

BE48 7310 4953 3427

met vermelding VROUWENCIRKEL2023 + NAAM.

Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer de inschrijving succesvol is afgerond.

bottom of page