top of page
MINDFULNESS TERUGKOM MOMENT
Laat je dragen door de kracht van de groep

PROGRAMMA

Gun jezelf ruimte en tijd om te herbronnen.

Je volgde al een mindfulness training maar dat is ondertussen al even geleden… Door de drukte van het leven verdween jouw mindfulness praktijk wat naar de achtergrond…

In de drukte van het leven maken we tijdens een terugkom moment bewust tijd vrij om een oprechte en milde relatie met onszelf op te bouwen. Het is een proces waarin we geleerde vaardigheden in praktijk brengen, zoals ademruimte vinden, zitmeditatie uitvoeren, en staande oefeningen doen.

Deze momenten bieden niet alleen de kans om in het hier en nu te zijn, maar ook om na elke sessie ruimte te maken voor nabespreking en het opfrissen van ons 'zelfzorg' overzicht. Het is een herinnering aan het belang van zorg dragen voor onszelf, in alle facetten van ons leven.

Alleen oefenen vergt moed. Het is niet altijd eenvoudig om in je eentje de discipline en vastberadenheid op te brengen die nodig zijn voor deze vorm van zelfzorg. Echter, de kracht van de groep kan hierin een grote steun zijn.

Samen oefenen creëert een gedeelde energie die motiverend werkt en je helpt om door te zetten, zelfs wanneer het moeilijk wordt. Bovendien biedt het delen van ervaringen met bekende en minder bekende mede-cursisten een extra laag van inspiratie en inzicht. Het horen van hun verhalen en het delen van je eigen reis voegt diepte toe aan je eigen praktijk, en laat zien hoe universeel de zoektocht naar innerlijke rust en zelfzorg is.

In deze gedeelde ruimte van groei en ontwikkeling vinden we niet alleen de moed om door te gaan met onze persoonlijke praktijk, maar inspireren we elkaar ook om dieper te graven in wat het betekent om goed voor onszelf te zorgen.

Het is een voortdurende reis van leren, delen en groeien, ondersteund door de collectieve kracht van de gemeenschap.

Mindfulness verdieping 2022.jpg
DATA

Vrijdag 3 mei 2024

TIJDSTIP

19u - 21:30u, welkom vanaf 18:45u

LOCATIE

Osteopathie Heuvelland, Kemmelstraat47, 8956 Kemmel

PRAKTISCH

Om op tijd te kunnen starten, verzoeken we je om minstens een kwartier op voorhand aanwezig te zijn.

TRAINER

Nele Ryde:

Ik ben lerares muziek en MBCT-trainer. Ik geef lessen muziekatelier, groepsmusiceren, muziekgeschiedenis en training Mindfulness aan volwassenen. Daarnaast geef ik ook lessen muzikale opvoeding en training Mindfulness aan jongeren.

Mindfulness is voor mij 'a way of life'. Het bracht mij nieuwe energie, maar ook rust; leerde me omgaan met zorgen en stress en ik ontdekte met Mindfulness mijn innerlijke kracht om te zijn wie ik ben. Mindfulness leerde mij met een open blik naar de wereld te kijken en dankbaarheid te zijn voor de geschenken van elke dag.

In het dagelijkse leven ben ik samenwonend, mama van 4 tieners en pleegmama van een tienerzoon. Ik hou van lezen, fietsen, muziek spelen, lopen, koken, bakken en reizen.

PRIJS

36 euro

INSCHRIJVEN

BETALING

Je inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnummer

BE78 7340 4684 9086

met vermelding MFNTERUGKOMMOMENT3MEI + NAAM.

Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer de inschrijving succesvol is afgerond.

bottom of page