top of page
Pranayama wekelijkse les
ADEMHALING: DE BRANDSTOF VAN HET LEVEN - EEN BRUG TUSSEN LICHAAM EN GEEST

PROGRAMMA

Adem is onmisbaar voor het voortbestaan van het leven; het voorziet ons lichaam van zuurstof en verwijdert kooldioxide als metabolisch afval. Maar ademhaling gaat verder dan alleen fysiologische functie. Het is ook een gevoelige indicator van onze fysieke en mentale toestand, waarbij elke ademhaling varieert in diepte en duur, afhankelijk van stressniveaus.

De interactie tussen onze geest en adem is al duizenden jaren geobserveerd en bestudeerd door oude yogi's. Zij begrepen dat bewuste ademhaling de brug vormt tussen lichaam en geest, waarbij het zowel onbewust wordt gecontroleerd door het autonome zenuwstelsel als bewust kan worden beïnvloed. Een bewuste ademhaling kan ons zenuwstelsel direct beïnvloeden en vormt een directe link naar de emotionele centra van onze hersenen. Door adempauzes in te lassen, de ademhaling te verlengen en een ritme aan te geven, kunnen we ons lichaam en onze geest positief beïnvloeden.

Adem is meer dan alleen een fysieke functie; het is een uitdrukking van zowel mentale als fysieke processen en dient als een spiegel van onze algehele gemoedstoestand. Spanning, een slechte houding en mentale conflicten kunnen onze adem beïnvloeden en vernauwen. Maar door bewust te ademen, hebben we de mogelijkheid om deze aspecten van ons leven positief te beïnvloeden.

 

Ontdek de kracht van bewuste ademhaling en leer hoe u uw lichaam en geest kunt verbinden voor een gezonder en evenwichtiger leven. Tijdens een pranayama les leer je waardevolle technieken en oefeningen om uw ademhaling te optimaliseren en uw welzijn te bevorderen.

882446dcafc14f44c085ad7b6b974d9c.jpg
DATA

Donderdag voormiddag

TIJDSTIP

9u tot 10u15

LOCATIE

Osteopathie-Heuvelland, Kemmelstraat 47, 8956 Kemmel

PRAKTISCH

Alle materiaal is aanwezig

Maximum 8 deelnemers

Lessen gaan door vanaf 4 deelnemers

Geen lessen tijdens schoolvakanties en op feestdagen (en soms eens als ik in Duitsland les aan het geven ben ;-)

LESGEVER

Ina Cloet:

Hi, ik ben Ina, geboren in 1973, gehuwd en mama van 3 zalige tiener dochters.

Inmiddels bewandel ik het pad van yoga (in al zijn vormen) alweer 14 jaar. Al die jaren ging het niet om de eindbestemming maar om de reis. Als yogateacher begeleid ik jou dan ook niet naar innerlijke rust, maar op jouw weg naar innerlijke rust.

Ontdek de kracht van bewuste ademhaling en leer hoe je jouw lichaam en geest in harmonie kunt brengen voor een gezonder, gelukkiger en meer gebalanceerd leven. Begin vandaag nog aan jouw reis naar innerlijke rust en welzijn.

Ik verwelkom je graag in een les pranayama en sta klaar om je te begeleiden op dit bijzondere pad van zelfontdekking en transformatie.

Yoga is een 'Way of life' die voor mij naadloos past in de filosofie van de Osteopathie. Ook yoga beïnvloed de 3-eenheid, body - mind - spirit, die we allemaal zijn.

PRIJS

Proefles: 8 euro

Losse les: 16 euro

5 beurten kaart: 75€ (4 maanden geldig)

10 + 1 beurten kaart: 160 euro (6 maand geldig)

Geen lessen tijdens schoolvakanties en op feestdagen

INSCHRIJVEN

BETALING

Contant ter plaatse (gelieve dit te vermelden bij je inschrijving)

Of overschrijven op rekeningnummer

BE21 7340 5940 2203, met vermelding LIVEYOGA + NAAM.

Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer de inschrijving succesvol is afgerond.

bottom of page