DO 16 april: Mindfulness: feiten en fabels.Over Mindfulness wordt heel veel gezegd en geschreven. Voor de ene is het een uitlaatklep voor zijn drukke, stresserende bestaan; de andere vindt het vooral een hype die past in de trend van het maakbare geluk waarbij ‘gelukkig zijn’ een intrinsiek doel geworden is. Op deze infoavond wordt precies uitgelegd wat Mindfulness is, maar ook wat het niet is, en hoe een Mindfulness-sessie opgebouwd is. De wetenschappelijke kant van Mindfulness komt aan bod en ook vragen zoals:


- Waarom duurt een training 8 weken?

- Is het een psychologische therapie?

- Moet je je hoofd leeg maken om te mediteren?

- Wat kan het voor jou persoonlijk betekenen? Minder stress en piekergedachten?

- Meer concentratie?

- Meer zelfvertrouwen?


Heb je al eens overwogen een Mindfulness training te volgen maar was er toch nog twijfel of misschien ben je overtuigd dat dit te zweverig en helemaal niets voor jou is maar diep vanbinnen ben je toch nieuwschierig? Dan is deze infoavond ‘Mindfulness: feiten en fabels’ iets voor jou.

Data: do 16 april 2020

Tijdstip: 19.30u, welkom vanaf 19u

Locatie: Osteopathie Heuvelland, Kemmelstraat 47, 8956 Kemmel

Inbegrepen: heldere informatie, korte oefening ter kennismaking, water en thee

Prijs: €32 voltijdse student €16

Overschrijving: (beperkt aantal plaatsen) VIA: info@osteopathie-heuvelland.be op rekeningnummer BE48 7310 4953 3427, met vermelding INFOAVONDMFN + NAAM (je inschrijving is pas definitief na betaling).

Meebrengen: yoga-matje en kussen

Trainer: Nele Ryde