Vanaf 2 maart '20 : 8-Weken MindfulnessGun jezelf ruimte en tijd om de kracht in jezelf te ontdekken

Based cognitieve training in Heuvelland


Stress is onvermijdelijk, maar je kan zelf kiezen hoe je ermee omgaat. Mindfulness leert je op een zachte manier om te gaan met stress en piekergedachten. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen en emotionele intelligentie. Je leert positief denken, je focus helder te houden en je voelt je vitaler.

“De mindfulness training is een wetenschappelijk onderbouwde training die het beste uit verschillende werelden integreert. Je verhoogt je zelfkennis en je ontdekt hoe je gelukkiger en veerkrachtiger kan zijn. Je krijgt tips die je bestendiger maken tegen stress en burn-out. Je maakt ook kennis met de kracht van zelfcompassie en mindfulness in communicatie.” (David Dewulf)

Data: (telkens op maandag) 02/03 - 09/03 - 16/03 - 23/03 - 30/03 - 06/04 - 20/04 - 27/04

Tijdstip: 9u tot 11.30u, welkom vanaf 8.45u

Locatie: Osteopathie Heuvelland, Kemmelstraat 47, 8956 Kemmel

Inschrijving: info@osteopathie-heuvelland.be

Prijs: €250 - voltijds student: €125

Inschrijven (max 10 deelnemers) via:

Nele.ryde@gmail.com op rekeningnummer: BE78 7340 4684 9086, met vermelding LENTEREEKS 2020 + NAAM (je inschrijving is pas definitief na betaling).

Praktisch: om op tijd te kunnen starten, verzoeken we je om minstens een kwartier op voorhand aanwezig te zijn.

Inbegrepen: 8 lessen, syllabus, water en thee

Meebrengen: schrijfgerief & yoga-matje

Aanbevolen literatuur: werkboek ‘Mindfulness’ van David Dewulf

Trainer Nele Ryde:

Aangenaam, ik ben lerares muziek en MBCT-trainer. Ik geef lessen muziekatelier, groepsmusiceren, muziekgeschiedenis en training mindfulness aan volwassenen. Daarnaast geef ik lessen muzikale opvoeding en training mindfulness aan jongeren.

Mindfulness is voor mij “a way of life”. Het bracht me nieuwe energie, maar ook rust; leerde me omgaan met zorgen en stress en ik ontdekte mijn innerlijke kracht om te zijn wie ik ben. Mindfulness leerde me met een open blik naar de wereld te kijken en bracht me dankbaarheid voor de geschenken van elke dag. In het dagelijkse leven ben ik samenwonend, mama van 4 tieners en pleegmama van een tienerzoon. Ik hou van lezen, fietsen, muziek spelen, lopen, koken, bakken en reizen.