top of page
MINDFULNESS VERDIEPINGSSESSIE
GUN JEZELF RUIMTE EN TIJD OM TE HERBRONNEN

PROGRAMMA

Je volgde al een Mindfulness training maar vindt het moeilijk om alleen te oefenen? Je spreekt graag nog eens af met 'mede-cursisten'?

Na het volgen van een acht weken training beseffen we dat het vaak over meer gaat dan alleen maar die acht weken. Mindfulness kan niet los worden gezien van de grotere context van het leven dat iemand leeft en kan elk aspect van je leven beïnvloeden.

Iedereen heeft zo z'n redenen om verder te oefenen met Mindfulness. Maar het is helemaal niet zo eenvoudig om in je ééntje door te zetten. Misschien is dit voor jou de uitgelezen kans?

Mindfulness verdieping 2022.jpg
DATA

zaterdag11 juli 2022

TIJDSTIP

9u tot 11.30u, welkom vanaf 8.45u

LOCATIE

Osteopathie Heuvelland, Kemmelstraat47, 8956 Kemmel

PRAKTISCH

Om op tijd te kunnen starten, verzoeken we je om minstens een kwartier op voorhand aanwezig te zijn.

Inbegrepen: water en thee

Meebrengen: schrijfgerief & (yoga)-matje

TRAINER

Nele Ryde:

Ik ben lerares muziek en MBCT-trainer. Ik geef lessen muziekatelier, groepsmusiceren, muziekgeschiedenis en training Mindfulness aan volwassenen. Daarnaast geef ik ook lessen muzikale opvoeding en training Mindfulness aan jongeren.

Mindfulness is voor mij 'a way of life'. Het bracht mij nieuwe energie, maar ook rust; leerde me omgaan met zorgen en stress en ik ontdekte met Mindfulness mijn innerlijke kracht om te zijn wie ik ben. Mindfulness leerde mij met een open blik naar de wereld te kijken en dankbaarheid te zijn voor de geschenken van elke dag.

In het dagelijkse leven ben ik samenwonend, mama van 4 tieners en pleegmama van een tienerzoon. Ik hou van lezen, fietsen, muziek spelen, lopen, koken, bakken en reizen.

PRIJS

32 euro

INSCHRIJVEN

BETALING

Je inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnummer

BE78 7340 4684 9086

met vermelding MFNVERDIEPINGAUG2021 + NAAM.

Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer de inschrijving succesvol is afgerond.

bottom of page