top of page
MINDFULNESS KIDS 12j.-14j.
GUN JEZELF RUIMTE EN TIJD OM DE KRACHT IN JEZELF TE ONTDEKKEN

PROGRAMMA

In onze huidige maatschappij waarin kinderen opgroeien staat prestatie vaak op de voorgrond. Ze ervaren meer spanning/ stress dan we beseffen.

Deze spanning kan zich uiten in lichamelijke klachten, negatieve gedachten over zichzelf en hun capaciteiten. Dit kan wederom gevoelens van (faal)angst, boosheid, onzekerheid, ... ten gevolge hebben. Kortom, ook kinderen zijn vaak de verbinding met zichzelf kwijt.

Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde methode die ook kinderen kan helpen om in hun innerlijke kracht te komen en te blijven. 

Via oefeningen leren ze voeling krijgen met hun lichaam, ze leren hun gedachten en emoties kennen (=zelfinzicht). Kwaliteiten als verdraagzaamheid, aandacht, geduld en vriendelijkheid naar zichzelf en anderen toe krijgen de ruimte om te ontwikkelen.

shutterstock_1095213614.jpeg
DATA

telkens op zaterdag 3,10, 17 en 24 september - 8, 15, 22 oktober en zondag 23 oktober

TIJDSTIP

9u tot 10.30u, welkom vanaf 8.45u

LOCATIE

Osteopathie Heuvelland, Kemmelstraat47, 8956 Kemmel

PRAKTISCH

Om op tijd te kunnen starten, verzoeken we je om minstens een kwartier op voorhand aanwezig te zijn.

Inbegrepen: 8 lessen, syllabus, water en thee

TRAINER

Ina Cloet:

Ik ben geboren in 1973, gehuwd en mama van 3 zalige tiener dochters. Mijn hoofdberoep is osteopaat waar ik veel met baby's en kinderen werk. Kinderen fascineren mij en ieder kind is uniek. Volgde opleiding mindfulness kidstrainer (bij David Dewulf) en kinderyoga (bij amba-amba). Vanuit mijn eigen positieve ervaringen met mindfulness en yoga wil ik die ook graag doorgeven aan kinderen. Want ook onze kinderen hebben vaak een druk bestaan (sport, huiswerk, activiteiten, ...), waardoor er niet veel tijd overblijft om gewoon rustig bij zichzelf te blijven, om te leren wie ze zijn en om de wereld om hen heen te verkennen.

PRIJS

175 euro 

INSCHRIJVEN

BETALING

Je inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnummer

BE48 7310 4953 3427

met vermelding MFNKIDS2022 + NAAM.

Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer de inschrijving succesvol is afgerond.

bottom of page